Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Γέμισε ο τόπος reality!

Η χαρά των reality είναι εδώ!!! Ελέω οικονομικής κρίσης, ALPHA και ANT1 γεμίζουν το πρόγραμμά τους με φθηνά… «real life» προγράμματα που αντικαθιστούν τα σήριαλ που τα προηγούμενα χρόνια πρωτοστατούσαν στους τηλεοπτικούς μας δέκτες.

Έτσι εκτός από το «Greek Idol» που ξεκίνησε ήδη με… χλιαρές εντυπώσεις, την Παρασκευή κάνουν πρεμιέρα στον ALPHA η «Super Νταντά» που προστρέχει για τη στήριξη των απεγνωσμένων γονιών που βασανίζονται από τα ατίθασα βλαστάρια τους, αλλά και το «Ελλάδα έχεις ταλέντο» με τους Ηλίας Ψινάκη, Βαγγέλη Περρή και Ευγενία Μανωλίδου στην κριτική επιτροπή.

Επίσης της Τετάρτη 17 Μαρτίου θα προβληθεί τελικά στον ALPHA το πρώτο επεισόδια του «Μια νύφη για το γιο μου», όπου οι… τολμηρές νύφες θα γνωρίσουν καλύτερα τόσο τα… «μαμόθρεφτα», όσο και τις… μαμάδες τους!!! Αυτό θα πει επικίνδυνες αποστολές!!!

Τέλος στον ΑΝΤ1 ετοιμάζονται πυρετωδώς για το «Dancing with the stars» που θα παρουσιάζει η Ζέτα Μακρυπούλια, με τους εγχώριους celebrities να μας δείχνουν τις χορευτικές τους ικανότητες, ενώ ο Σπύρος Σούλης επιστρέψει για να σας αλλάξει και πάλι το σπίτι σας!!!

Η συνέχεια επί της οθόνης.