Δευτέρα 8 Μαρτίου 2010

Ποιοι και πώς «ξεγέλασαν» την Τζούλια- Όλες οι λεπτομέρειες

Από τη μία η Τζούλια Αλεξανδράτου που ωρύεται πως ουδεμία σχέση έχει με την ευρεία κυκλοφορία του καυτού dvd με… «προσωπικές της στιγμές», από την άλλη η εταιρεία παραγωγής που υποστηρίζει πως όλα έγιναν νόμιμα.

Η αλήθεια είναι κάπου στη μέση.

Τίποτα δεν έγινε παράνομα όπως ακριβώς δηλαδή αναφέρει σε δηλώσεις του και ο κ. Σειρηνάκης, ιδιοκτήτης της εταιρείας παραγωγής που βρίσκεται πίσω από το hot dvd της Τζούλιας.

Η πλατινέ καλλονή είχε πράγματι συμφωνήσει για την παραγωγή του ροζ dvd αφού και οι… «επαγγελματικές» λήψεις, ο φωτισμός και λοιπά άλλα στοιχεία προδίδουν πως δεν πρόκειται για ερασιτεχνικό βίντεο.

Σύμφωνα όμως με έγκυρες και αποκλειστικές πληροφορίες της ηλεκτρονικής μας εφημερίδας, στη συμφωνία της με την εταιρεία παραγωγής, είχε ειπωθεί προφορικά και – εδώ μάλλον την «πάτησε» η Τζούλια- πως το άκρως ακατάλληλο υλικό θα προμηθευόταν μόνο στο εξωτερικό.

Ένας δια λόγου και μόνο όρος της συμφωνίας της Τζούλιας, ο οποίος δεν τηρήθηκε και ήταν αρκετός για να μετατρέψει το νέο αυτό επαγγελματικό τόλμημα της Τζούλιας σε προσωπικό της φιάσκο.

Όπως καταλαβαίνετε λοιπόν, όταν ο κ. Σειρηνάκης επικαλείται την… «αθωότητα» του ως προς την κυκλοφορία του dvd της Τζούλιας Αλεξανδράτου, στηρίζεται στα γραπτά και μόνο συμφωνηθέντα με την ίδια, ως θερμός υποστηρικτής μάλλον της γνωστής λατινικής ρήσης… «τα λόγια πετούν τα γραπτά μένουν» («verba volant scripta manent»).

Φυσικά, η κυκλοφορία του dvd στην ελληνική αγορά αλλάζει και άλλα δεδομένα όπως για παράδειγμα την αμοιβή της Τζούλιας ή ακόμη και τη συμμετοχή της στα ποσοστά των πωλήσεών του. Και ηθικά «σταμπαρισμένη» και οικονομικά «ριγμένη» πάει πολύ δε νομίζετε;

Διότι, διαφορετικό είναι να μοιράζεται τις… «προσωπικές» της στιγμές με ανδρικά μάτια ανά τον κόσμο που ούτε την ήξεραν (και σιγά μην τη θυμούνται) και άλλο φυσικά με την ελληνική κοινωνία στην οποία θα περιφέρεται και θα ζει για πολλά χρόνια ακόμη τόσο εκείνη όσο και η οικογένεια της…

Μπορείτε εύκολα πλέον να κατανοήσετε γιατί τον τελευταίο καιρό η Τζούλια Αλεξανδράτου έχει κάνει καραμέλα τη φράση: «δεν έχω πια εμπιστοσύνη σε κανέναν». Βρήκες ανθρώπους να δείξεις εμπιστοσύνη κι εσύ βρε Τζούλια.