Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Η οικογένεια του Jackson φροντίζει τα τρία παιδιά του

Τα τρία παιδιά του Michael Jackson βρίσκονται με την οικογένειά του από την Πέμπτη, 25 Ιουνίου.

Η οικογένεια Jackson φροντίζει τα παιδιά του βασιλιά της pop και προσπαθεί να τα κρατάει μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Την Κυριακή, ο πατέρας του τραγουδιστή ανέφερε σε ανακοίνωσή του ότι ο ίδιος και η σύζυγός του έχουν την αποκλειστική ευθύνη των παιδιών του βασιλιά της pop.

Η μητέρα των δύο μεγαλύτερων παιδιών του, η Debbie Rowe, πρώην νοσοκόμα, ήταν παντρεμένη με τον Michael Jackson από το 1996 ως το 1999.

Η ταυτότητα της μητέρας του μικρότερου παιδιού του Jackson δεν έχει γίνει γνωστή. Ενώ η Rowe δεν έχει αποκαλύψει τα σχέδιά της, ορισμένοι νομικοί εκτιμούν ότι μπορεί να διεκδικήσει την κηδεμονία των δύο παιδιών της και να λάβει οικονομική βοήθεια από την οικογένεια του Jackson για να τα μεγαλώσει.

Όμως ο Joe Jackson έσπευσε να διαψεύσει τις όποιες αμφιβολίες σχετικά με την απόφαση της οικογένειάς του να αναλάβει τα παιδιά. "Τα παιδιά του Michael είναι η πρώτη προτεραιότητά μας", αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο Joe Jackson.

"Θα προβούμε σε νέες ανακοινώσεις για τα μελλοντικά μας σχέδια. Μέχρι τότε όμως έχουμε την εξουσία από το νόμο να αναλάβουμε δράση και μόνο η Katherine και εγώ έχουμε εξουσία για τον γιό μας και τα παιδιά του" πρόσθεσε ο πατέρας του Jackson.