Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Νέα βράβευση για την Aniston

Η Jennifer Aniston ήταν ανάμεσα στις νικήτριες των Women in Film 2009 Crystal and Lucy Awards, η τελετή απονομής των οποίων πραγματοποιήθηκε την Παρασκευή, 12 Ιουνίου, στο Λος Αντζελες.

Η Aniston, η οποία ήταν άκρως εντυπωσιακή με το μίνι στράπλες φόρεμά της, έφυγε από τη λαμπερή βραδιά έχοντας βραβευθεί με το Crystal Award. Η διάσημη ηθοποιός όταν παρέλαβε το βραβείο της αστειεύτηκε για την προσωπική της ζωή και τους τίτλους των ταινιών στις οποίες έχει πρωταγωνιστήσει.

Η εντυπωσιακή σταρ δήλωσε αστειευόμενη πως έχει προσέξει ότι οι τίτλοι των ταινιών της έχουν κάποιο παραλληλισμό με την προσωπική της ζωή. "Ξεκίνησα με την ταινία The Good Girl (Το καλό κορίτσι). Επειτα ήταν το Rumor Has It (Οι φήμες λένε), ακολούθησε το Derailed (Εκτός τροχιάς) και έπειτα το The Break Up (Ο χωρισμός)" δήλωσε αστειευόμενη η διάσημη ηθοποιός ενώ πρόσθεσε: "Εάν κάποιος έχει ένα project με τον τίτλο Everlasting Love with an Adult, Stable Male... αυτό θα ήταν τέλειο. Το τραπέζι μου είναι το Νο6 και το τραπέζι του ατζέντη μου είναι το Νο12".

Στη λαμπερή βραδιά παραβρέθηκαν πολλές σταρ της μεγάλης οθόνης και της showbiz ανάμεσα στις οποίες ήταν και οι: Jodie Foster, Holly Hunter, Cheryl Hines, Heather Locklear, Selena Gomez, Blythe Danner, Amber Valletta, Jenny McCarthy, Michelle Trachtenberg, Debi Mazar, Chelsea Handler, Catherine Hardwicke και Paula Patton.