Τρίτη 30 Ιουνίου 2009

Η έκτη απονομή των MAD Video Music Awards

Τα μεγαλύτερα αστέρια της ελληνικής μουσικής σκηνής και της showbiz παραβρέθηκαν στα MAD Video Music Awards 2009 τα οποία πραγματοποιήθηκαν στο Θέατρο Βράχων "Μελίνα Μερκούρη" την Τετάρτη, 24 Ιουνίου.

Λαμπερές και καυτές παρουσίες έκλεψαν την παράσταση στην τελετή απονομής των βραβείων. Για ακόμα μια χρονιά οι επώνυμοι εντυπωσίασαν στο κόκκινο χαλί με τις ενδυματολογικές τους προτιμήσεις.

Μεταξύ των επωνύμων που παραβρέθηκαν στα βραβεία ήταν και οι: Δέσποινα Βανδή, Τατιάτα Στεφανίδου, Αννα Βίσση, Σάκης Ρουβάς, Ελενα Παπαρίζου, Ελλη Κοκκίνου, Ευγενία Μανωλίδου, Γιώργος Τσαλίκης, Ελεωνόρα Μελέτη, Σάσα Μπάστα, Νίνο, Τάμτα και Νάνσυ Αλεξιάδη.

Οσον αφορά τους νικητές της βραδιάς, το βραβείο του καλλιτέχνη της χρονιάς απονεμήθηκε στον Σάκη Ρουβά. Το συγκεκριμένο βραβείο μάλιστα παρέδωσε στον δημοφιλή έλληνα τραγουδιστή ο Michael Bolton. Η Ελενα Παπαρίζου ήταν η νικήτρια στην κατηγορία καλύτερη γυναίκα καλλιτέχνις.

Το βραβείο του καλύτερου άντρα καλλιτέχνη κέρδισε ο Σάκης Ρουβάς ενώ το βραβείο του καλύτερου πρωτοεμφανιζόμενου απέσπασε ο Δήμος Αναστασιάδης. Οι Onirama ήταν οι νικητές στην κατηγορία του καλύτερου συγκροτήματος της χρονιάς. Μεταξύ των νικητών ήταν ακόμα και οι: Αννα Βίσση, Μάρω Λύτρα & TNS, Onirama, Νίκος Οικονομόπουλος, Μύρωνας Στρατής.

Κατά τη διάρκεια της βραδιάς πολλοί καλλιτέχνες ανέβηκαν στην σκηνή και ερμήνευσαν αγαπημένες επιτυχίες. Η Δέσποινα Βανδή, εντυπωσιακή όσο ποτέ, ερμήνευσε το νέο της τραγούδι "Υπάρχει Ζωή". Ο Σάκης Ρουβάς ξεσήκωσε το κοινό ερμηνεύοντας το "This Is Our Night" με ελληνικούς στίχους.

Ανάμεσα στους καλλιτέχνες που τραγούδησαν στα βραβεία ήταν και οι: Πέγκυ Ζήνα, Ελλη Κοκκίνου, Εμιγκρέ, Δήμος Αναστασιάδης, Νίνο, Κόκκινα Χαλιά, Γιώργος Σαμπάνης.