Τετάρτη 23 Δεκεμβρίου 2009

Βικτόρια Σίλβστεντ: Το top model που ήταν πρωταθλήτρια στο σκι!

Από τις παγωμένες πίστες του σκι, στις καυτές φωτογραφίσεις μόνο με... το άρωμά της.

Εμείς τη γνωρίσαμε ως σέξι θηλυκό που την προτιμούν όλοι οι κορυφαίοι σχεδιαστές μόδας ανά τον κόσμο αλλά και οι Έλληνες. Στην πατρίδα της όμως, πριν γίνει μοντέλο, ήταν γνωστή για τις επιδόσεις της στο σκι!

Η Βικτόρια Σίλβστεντ φαίνεται πως διαπίστωσε τελικά ότι το υπέροχο κορμί της δεν πρέπει να χαραμίζεται κάτω από τη βαριά στολή του σκιέρ, και αποφάσισε να εγκαταλείψει τον αθλητισμό για τον χώρο της showbiz.

Η 35χρονη Σκανδιναβή μάλιστα συμμετείχε στην Σουηδική εθνική ομάδα σκι και αγωνιζόταν σε πολύ υψηλές βαθμολογίες του αθλήματος. Η Βικτόρια Σίλβστεντ όμως κατάλαβε πως ο χώρος του αθλητισμού τελικά δεν ήταν για τα “κυβικά” της, και έτσι με τις τέλειες αναλογίες της και το καυτό βλέμμα της, κέρδισε επάξια μια θέση στην υποκριτική και το modeling.

Φορώντας λοιπόν αδαμιαία περιβολή, η πρώην σκιέρ παίρνει μέρος σε events για φιλανθρωπικούς σκοπούς, βοηθώντας έτσι με τον τρόπο της την καταπολέμηση του AIDS. Το ντεμπούτο μάλιστα της Βικτόρια Σίλβστεντ ήταν σε ηλικία μόλις 16 ετών όταν πήρε μέρος στον διαγωνισμό “Καλύτερος ψεύτικος οργασμός” και κατάφερε με το... σπαθί της να βγει πρώτη!

Από τότε φαίνεται πως είχε το στοιχείο της υποκριτικής μέσα της.