Τετάρτη 30 Σεπτεμβρίου 2009

Απρόοπτα στην παράσταση που πρωταγωνιστεί ο Hugh Jackman

Ο Hugh Jackman αναγκάστηκε να διακόψει για λίγα λεπτά την παράσταση "Steady Rain", στην οποία συμπρωταγωνιστεί με τον Daniel Craig στο Broadway, όταν άρχισε να χτυπάει το κινητό τηλέφωνο ενός θεατή, ο οποίος είχε ξεχάσει να το κλείσει όταν άρχισε η παράσταση.

Ο διάσημος ηθοποιός παρότρυνε τον θεατή να απαντήσει στο τηλέφωνό του προκειμένου να σταματήσει να χτυπάει για να συνεχιστεί η παράσταση. "Σήκωσε το τηλέφωνο, δεν πειράζει..." είπε ο Jackman καθώς το τηλέφωνο συνέχιζε να χτυπά, κοιτάζοντας προς το κοινό. "Έλα, απλά κλείστο... δεν μπορούμε να περιμένουμε. Έλα πιάσε το τηλέφωνο", συνέχισε να λέει ο Jackman ενώ το κοινό χειροκροτούσε. "Έλα μην ντρέπεσαι. Σήκωσέ το", πρόσθεσε ο γοητευτικός σταρ.

Ένας από τους θεατές κατέγραψε όλο το επεισόδιο σε ερασιτεχνικό βίντεο και το ανέβασε στο διαδίκτυο όπου φαίνεται καθαρά ότι ο θεατής με το τηλέφωνο δεν διακινδύνευσε να το σηκώσει για να μην γίνει ρεζίλι. Μετά από λίγα λεπτά το κινητό σταμάτησε να χτυπά.

Το θεατρικό έργο "Steady Rain" είναι ένα δράμα για δύο αστυνομικούς από το Σικάγο και τις διαφορετικές εκτιμήσεις τους για ένα διάστημα λίγων ημερών που θα αλλάξει όμως τις ζωές τους. Τόσο ο Jackman όσο και ο Craig αναγκάστηκαν να αποκτήσουν την προφορά του Σικάγου για να γίνουν πιστευτοί στο ρόλο τους.