Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Γκαγκάκη-Θεοφάνους: Η πρώτη παρεξήγηση και οι ομάδες

Μεγάλες αλλαγές γίνονται ήδη στο X-Factor και τις αρμοδιότητες που αναλαμβάνουν αυτήν την σεζόν τα μέλη της κριτικής επιτροπής. Αλλαγές που ήδη άρχισαν να φέρνουν τις πρώτες συγκρούσεις. Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του gossip-tv, τα μέλη της κριτικής επιτροπής φέτος θα αναλάβουν τις εξής ομάδες:

. Η Κατερίνα Γκαγκάκη, η οποία πέρυσι είχε δύο αγόρια στον τελικό ως υπεύθυνη της ομάδας των αγοριών ως 25 ετών, φέτος θα αναλάβει τους τραγουδιστές (άντρες- γυναίκες) άνω των 25.

. Στην περσινή της θέση, φέτος ο Γιώργος Θεοφάνους αναλαμβάνει τα αγόρια ως 25 ετών.

. Ο Γιώργος Λεβέντης παίρνει τα groups και

. Ο Νίκος Μουρατίδης τα κορίτσια ως 25 ετών.

Με αφορμή αυτήν την διανομή καθηκόντων ο Γιάργος Θεοφάνους που πέρυσι είχε συγκρουστεί άσχημα on air με την Κατερίνα Γκαγκάκη και είχε αμφισβητήσει την ικανότητά της να συμμετέχει στην κριτική επιτροπή, φέτος της είπε ακούγοντας πιο group υποφηφίων αναλαμβάνει: "Άντε να σε δούμε τώρα...."

Το πρόσωπο της Διευθύντριας Δημοσίων Σχέσεων του Ομίλου του Antenna σκοτείνιασε και απάντησε: " Εμείς οι δύο θα τα πούμε...." αλλά δεν το συνέχισε... Προφανώς η συνέχεια αναμένεται άκρως ενδιαφέρουσα και μην αποκλείετε το ενδεχόμενο τα...αίματα να ανάψουν από το πρώτο κιόλας επεισόδιο του νέου κύκλου του X-Factor.