Παρασκευή 2 Οκτωβρίου 2009

Καίτη Γκρέυ “Θέλω πίσω την Αγγελικούλα που ήξερα”

Η Καίτη Γκρέυ θυμωμένη μετά την τηλεοπτική συνέντευξη της Αγγελικής Ηλιάδη, στην Τατιάνα Στεφανίδου μίλησε για όλα όσα την χωρίζουν σήμερα από την εγγονή της. “Με την Αγγελική δεν μιλάω πια. Νιώθω ότι με έχει ξεχάσει ή ότι την συμβουλεύουν να μείνει μακριά μου” δήλωσε πικραμένη.

Η τελευταία φορά που είδε την εγγονή της ήταν πριν 25 μέρες, όταν την επισκέφτηκε μόνο μία φορά και για λίγο στο νοσοκομείο, επειδή η Καίτη Γκρέυ νοσηλευόταν λόγω σοβαρών προβλημάτων που αντιμετωπίζει τα τελευταία χρόνια με την υγεία της. Μάλιστα η ίδια είχε πάει και στην Θεσσαλονίκη να την δει στο νυχτερινό κέντρο, αλλά ποτέ δεν βρέθηκαν οι δυο τους και μίλησαν μόνο στο τηλέφωνο όταν η Γκρέυ αναχωρούσε για Αθήνα. Η γιαγιά τη, της έχει προσφέρει απλόχερα βοήθεια όλα αυτά τα χρόνια. Την βοήθησε στην καριέρα της, οικονομικά αλλά και συναισθηματικά ήταν πάντα κοντά της.

Τώρα η Γκρευ αναρωτιέται ποιος είναι ο λόγος που η αγαπημένη της εγγόνα έχει απομακρυνθεί τόσο από το πλάι της, αν φταίνε όντως κάποιοι καλοθελητές. Η Γκρέυ συναισθηματικά φορτισμένη τόνισε “Η Αγγελική σήμερα δεν είναι η Αγγελικούλα που ήξερα. Θα 'θελα πίσω αυτή την Αγγελικούλα”. Και πρόσθεσε με παράπονο “Νιώθω ότι έτρεχα όλο τον καιρό σαν ζητιάνα από πίσω της”. Πιστεύει ότι η Αγγελική θα ξανανιώσει ευτυχισμένη, αφού ο χρόνος είναι ο καλύτερος γιατρός, αλλά τώρα το μόνο που σκέφτεται είναι το παιδί της.