Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Λάμψη αστέρων στο Τορόντο

Η Demi Moore την Κυριακή, 13 Σεπτεμβρίου, παραβρέθηκε στην προβολή της νέας της ταινίας "The Joneses" στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο.

Η διάσημη ηθοποιός έφθασε στην προβολή της ταινίας της συνοδευόμενη από τον σύζυγό της Ashton Kutcher. Η Moore μαγνήτισε τα βλέμματα όλων με το εντυπωσιακό μίνι κίτρινο φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην προβολή της ταινίας της. Στην προβολή του "The Joneses" παραβρέθηκαν ακόμα οι ηθοποιοί Amber Hear, David Duchovny και Christine Evangelista.

Την Κυριακή προβλήθηκε στο Φεστιβάλ και η ταινία της Mariah Carey, "Precious". Η διάσημη τραγουδίστρια εντυπωσίασε στο κόκκινο χαλί του Φεστιβάλ με το μαύρο φόρεμά της. Εκτός από την Carey στην προβολή του "Precious" παραβρέθηκαν ακόμα οι: Mary J Blige, Paula Patton, Oprah Winfrey, Tyler Perry.

Στο Φεστιβάλ προβλήθηκε το Σάββατο, 12 Σεπτεμβρίου, και η νέα ταινία του George Clooney, "Up In The Air". Ο Clooney πόζαρε στους φωτογράφους μαζί με την συμπρωταγωνίστρια του στην ταινία Vera Farmiga.

Την Πέμπτη, 10 Σεπτεμβρίου, προβλήθηκε στο Φεστιβάλ η ταινία "Jennifer' s Body", στην οποία πρωταγωνιστεί η Megan Fox. Στην προβολή της ταινίας εκτός από την εντυπωσιακή Megan Fox παραβρέθηκαν ακόμα οι συμπρωταγωνιστές της Adam Brody και Amanda Seyfried.