Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

Madonna και Kanye West στα MTV Video Music Awards

Η Madonna έπλεξε ένα συγκινητικό εγκώμιο για τον Michael Jackson αλλά ο Kanye West προκάλεσε με τη συμπεριφορά του στην τελετή της απονομής των 2009 MTV Video Music Awards.

Ο Kanye West αποδοκιμάστηκε από το κοινό όταν εισήλθε με άλμα στη σκηνή τη στιγμή που η Taylor Swift ευχαριστούσε το κοινό για το βραβείο Best Female Video που κέρδισε για το "You Belong to Me" και επικράτησε της Beyonce και της Lady GaGa που ήταν υποψήφιες στην ίδια κατηγορία.

Ο West όρμισε στη σκηνή και είπε: "Taylor, είμαι πραγματικά χαρούμενος για σένα, θα σ' αφήσω να τελειώσεις την ομιλία σου, αλλά η Beyonce είχε κάνει ένα από τα καλύτερα βίντεο όλων των εποχών". Το κοινό άρχισε να φωνάζει και οι κάμερες γύρισαν προς την Beyonce η οποία κοίταζε τελείως αμήχανη.

Η Madonna ανέλαβε το σόου για την έναρξη της βραδιάς με ένα αφιέρωμα στη μνήμη του Michael Jackson, που έφυγε από τη ζωή στις 25 Ιουνίου σε ηλικία 50 χρόνων.

"Ήταν ένας βασιλιάς. Αλλά ήταν και άνθρωπος και αλλοίμονο, είμαστε όλοι άνθρωποι και ορισμένες φορές πρέπει πρώτα να χάσουμε πράγματα για να τα εκτιμήσουμε", δήλωσε η Madonna. Μετά την ομιλία της, σωσίες του Jackson ανέβηκαν στη σκηνή και άρχισαν να μιμούνται τις χορευτικές του φιγούρες υπό τους ήχους ορισμένων γνωστών επιτυχιών του, πριν η Janet Jackson τραγουδήσει την επιτυχία "Scream".