Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Τα απομνημονεύματα του Patrick Swayze

Τα πρώτα αποσπάσματα από τα απομνημονεύματα του Patrick Swayze, δόθηκαν την Τετάρτη στη δημοσιότητα, δύο ημέρες μετά τον θάνατο του πρωταγωνιστή του "Dirty Dancing" στα 57 του χρόνια από καρκίνο στο πάγκρεας.

Το βιβλίο, το οποίο είχε γράψει μαζί με την επί 34 χρόνια σύζυγό του, Lisa Niemi, τιτλοφορείται "The Time of My Life" και πρόκειται να κυκλοφορήσει στο τέλος του μήνα. Τα απομνημονεύματά του αποκαλύπτουν πως ο Swayze έμαθε ότι είχε καρκίνο πριν από 20 μήνες και περιγράφουν το θαρραλέο τρόπο αντιμετώπισής του.

"Είχα προβλήματα με την πέψη και μία αίσθηση φουσκώματος για μερικές εβδομάδες", λέει ο Swayze στα αποσπάσματα του βιβλίου ενώ προσθέτει: "Είχα ευαίσθητο στομάχι όλη μου τη ζωή, αλλά δεν με απασχολούσε ιδιαίτερα, όμως τελευταία δεν μπορούσα να αποβάλω τη δυσανεξία... Ο γιατρός μου είπε ότι οι πιθανότητες να ζήσω περισσότερους από μερικούς μήνες δεν ήταν πολλές και δεν είχα λόγο να τον αμφισβητήσω".

Ομως ο Swayze ήταν αποφασισμένος να μην ενδώσει στην αυτολύπηση. Αποφάσισε να ασχολείται με πράγματα που του άρεσε να κάνει εφόσον μπορούσε γι αυτό και συμμετείχε στην αστυνομική δραματική σειρά "The Beast" χωρίς να καταφύγει στα παυσίπονα.