Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου 2009

CHURRASCARIA: FOGO DE RIO

Αντήνορος 42 τηλ: 2107290322 & 2107258666

Ανταγωνισμός εδεσμάτων και καλλιτεχνικού προγράμματος.

Μέχρι τώρα συνηθίσαμε να πηγαίνουμε για φαγητό σένα καλό εστιατόριο και για να δούμε ένα καλλιτεχνικό πρόγραμμα σε μια μουσική σκηνή.

Η churrascaria fogo de rio με το Βραζιλιάνικο grill,τους περαστούς μπουφέδες και το καλλιτεχνικό πρόγραμμα ,καλύπτει και τα δύο.

Τι είναι churrascaria? Ο τρόπος που ψήνονται τα κρέατα λέγεται churrasco. Μία συνήθεια που καθιερώθηκε από ευρωπαίους μετανάστες που εγκαταστάθηκαν στο Rio Grande do sul στη Βραζιλία το 1800.

Το FOGO DE RIO που βρίσκεται Αντήνορος 42 (δίπλα στο Κάραβελ) ανοίγει την πόρτα του για 3η χρονιά το Σάββατο 26 Σεπτεμβρίου.

Ανακαινισμένο και με νέες προτάσεις. Στον χώρο επικρατεί, το μαύρο και το γκρι χρώμα ενώ η διακόσμηση μαζί με τα πολυτελή τραπέζια που το κάθε ένα από αυτά είναι ένας ξεχωριστός πίνακας του ζωγράφου Τάσου Σίντελη.

Η κουζίνα αποτελείτε από: περαστούς μπουφέδες επάνω σε τρόλεϊ με 10 είδη σαλάτας ,ασιατικές λιχουδιές ,φαγητά ελληνικής, ιταλικής, ισπανικής κουζίνας, μέχρι και σούσι.Όλα αυτά περνάνε από το τραπέζι του πελάτη για να πάρει ότι και όσο θέλει. Ακολουθεί το grill show παραδοσιακές βραζιλιάνικες σούβλες με διαφορετικά κρέατα εξαιρετικής ποιότητας

Ο πελάτης τρωει μέχρι να χορτάσει και τότε βγάζει κόκκινη κάρτα στον σερβιτόρο.

Το καλλιτεχνικό πρόγραμμα :

Μία ομάδα καλλιτεχνών, ο πιανίστας και τραγουδιστής Αντώνης Παλαμάρης ,οι τραγουδίστριες Μάνια Ρουματζά , Μαρία Αντωνοπούλου ,ο κιθαρίστας Μίλτος ο ενορχηστρωτής Κ. Κωσταράκης ετοίμασαν ένα πρόγραμμα με λάτιν τραγούδια, αμερικάνικη τζάζ ,παγκόσμιες & ελληνικές επιτυχίες.

Στο πρόγραμμα θα υπάρχουν έκτακτες εμφανίσεις καλλιτεχνών και θεματικές βραδιές όπως ισπανική βραδιά με φλαμέγκο και βραζιλιάνικη βραδιά με βραζιλιάνες χορεύτριες μουσικούς τραγουδιστές .

Τιμή κατά άτομο μόνο 32€.

Ο χώρος λειτουργεί καθημερινά από τις 20:30 ενώ το πρόγραμμα αρχίζει 22:30. Κρατήσεις στα τηλέφωνα : 2107290322 η 2107258666