Παρασκευή 18 Σεπτεμβρίου 2009

Στο νοσοκομείο η Έλλη Κοκκίνου

Με τον καλύτερο τρόπο τελείωσε η περιπέτεια της υγείας της Έλλης Κοκκίνου, μετά από την άμεση εισαγωγή της και μια εγχείρηση-αστραπή σε ιδιωτικό θεραπευτήριο των βορείων προαστίων. Η τραγουδίστρια εμφάνισε ξαφνικά ομφαλοκήλη, πιθανότατα από την εγκυμοσύνη, αλλά στην αρχή δεν έδωσε ιδιαίτερη σημασία.

Μετά όμως το... red alarm του γιατρού της, Κωνσταντίνου Κωνσταντινίδη για σοβαρό κίνδυνο απόφραξης του εντέρου και ειλεό, μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο για εγχείρηση. Στο πλευρό της ήταν ο σύζυγός της Παναγιώτης Βασιλειάδης και η μητέρα της, Μαίρη.

Η επέμβαση της Έλλης έγινε με τη λαπαροσκοπική μέθοδο και κράτησε 1,30 ώρα, αφού επρόκειτο για μια αρκετά σοβαρή περίπτωση. Ευτυχώς όμως η επέμβαση στέφτηκε με απόλυτη επιτυχία, χωρίς να της αφήσει κανένα σημάδι και μάλιστα η τραγουδίστρια την επόμενη κιόλας μέρα σηκώθηκε από το κρεβάτι του πόνου. Όσο για την Έλλη ως ασθενή, όπως λένε γιατροί και νοσηλευτές, ήταν πολύ γενναία, ψύχραιμη και συνεργάσιμη, ενώ μέχρι την τελευταία στιγμή ρωτούσε για τις λεπτομέρειες της επέμβασης. Φυσικά η σουίτα 909 του 9ου ορόφου του θεραπευτηρίου στην οποία νοσηλεύτηκε η τραγουδίστρια γέμισε με λουλούδια, δώρα και ευχές από φίλους και συνεργάτες για γρήγορα περαστικά. Βέβαια, η πρώτη της επιθυμία, όταν πλέον τελείωσαν όλα ήταν να γυρίσει γρήγορα στον γιο της και το σπίτι της.

Από εμάς καλή ανάρρωση.