Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Όλοι στην συναυλία του Λευτέρη Παπαδόπουλου

Μια μοναδική μουσική βραδιά πραγματοποιήθηκε προχθες στο γήπεδο Ο.Α.Κ.Α. Η βραδιά του καλοκαιριού, όπως εύστοχα αποκάλεσαν πολλοί για τα ''50 χρόνια Λευτέρης Παπαδόπουλος''. Μια λαϊκή γιορτή που συγκέντρωσε 16 σημαντικούς ερμηνευτές που τραγούδησαν με την πιο ''καθαρή'' και δυνατή φωνή τους τα μοναδικά τραγούδια του ανεπανάληπτου Λευτέρη Παπαδόπουλου.

Ανάμεσα τους η Χαρούλα Αλεξίου, η Ελευθερία Αρβανιτάκη, η Μελίνα Ασλανίδου, ο Λαυρέντης Μαχαιρίτσας, ο Δημήτρης Μητροπάνος, ο Μανώλης Μητσιάς, Ο Γιώργος Νταλάρας, ο Γιάννης Πάριος, η Άλκιστις Πρωτοψάλτη, ο Αντώνης Ρέμος, ο Διονύσης Σαββόπουλος, ο Πασχάλης Τερζής, η Τάνια Τσανακλίδου, η Μαρία Φαραντούρη και ο Μιχάλης Χατζηγιάννης. Μια μεγάλη αφιερωματική συναυλία στον Λευτέρη Παπαδόπουλο για την προσφορά του στο Ελληνικό τραγούδι που είχε κι έναν άλλο σκοπό αφού σημαντικό μέρος των εσόδων διατέθηκαν για την αναδάσωση της Πάρνηθας.

Στο κοινό που γέμισε ασφυκτικά το ΟΑΚΑ βρέθηκαν τόσο σημαντικοί ανθρώποι τόσο του καλλιτεχνικού χώρου όσο και των χώρων της πολιτικής, των γραμμάτων και της τέχνης.