Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Cruz και Connelly στο Τορόντο

Η Penelope Cruz και η Jennifer Connelly παραβρέθηκαν στο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Τορόντο, όπου προβλήθηκαν οι νέες τους ταινίες.

Η Cruz μαζί με τον Lluis Homar έδωσαν το παρόν στην προβολή της ταινίας τους "Broken Embraces", την σκηνοθεσία της οποίας υπογράφει ο Pedro Almodovar. Η βραβευμένη με Οσκαρ σταρ έκλεψε τις εντυπώσεις με το μίνι φόρεμα που επέλεξε να φορέσει στην προβολή της ταινίας της στο Φεστιβάλ.

Οι δημοσιογράφοι που βρέθηκαν στην προβολή του "Broken Embraces" δεν παρέλειψαν να ρωτήσουν την Penelope Cruz για τις φήμες περί εγκυμοσύνης της. Όμως η διάσημη ηθοποιός απέφυγε να απαντήσει στις συγκεκριμένες ερωτήσεις.

Η Jennifer Connelly από την πλευρά της παραβρέθηκε στην προβολή της νέας της ταινίας "Creation". Η εντυπωσιακή σταρ πόζαρε στους φωτογράφους τόσο μόνη της όσο και με τον σύζυγό της και διάσημο ηθοποιό Paul Bettany. Η Connelly, η οποία εντυπωσίασε με το κόκκινο φόρεμά της, δεν παρέλειψε να βρεθεί κοντά στους φανς που βρέθηκαν στην προβολή της ταινίας της και να υπογράψει αρκετά αυτόγραφα.