Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου 2009

Σήμερα επιτέλους οι MGMT στην Αθήνα.

Ο Σεπτέμβριος κρύβει αρκετές ενδιαφέρουσες συναυλίες, όμως η πιο «φρέσκια» βραδιά είναι σίγουρα η αυριανή. Την Τρίτη 8 Σεπτεμβρίου η Τεχνόπολις στο Γκάζι θα υποδεχθεί το σχήμα που έχει γοητεύσει μουσικοκριτικούς και μουσικόφιλους σε όλο τον πλανήτη. Οι MGMT σκοπεύουν να μετατρέψουν την Τεχνόπολη –και όχι μόνο- σε ένα μεγάλο υπαίθριο πάρτι (καιρού επιτρέποντος)…

Oι MGMT είναι ένα ντουέτο με αφετηρία το Μπρούκλιν της Νέας Υόρκης, που σημάδεψε τη χρονιά που πέρασε όταν τις ηλεκτρονικά μελωδικές επιτυχίες τους «Kids», «Time To Pretend» και «Electric Feel». Τη βραδιά θα ανοίξουν δυο Ελληνικά σχήματα. Πρώτοι στην σκηνή θα έχουν ανέβει οι Film ενώ αμέσως μετά τη σκυτάλη θα πάρουν οι Cyanna, το συγκρότημα που μπλέκει δυνατές κιθάρες με χορευτικά beats. Τρίτοι στη σειρά ένα όνομα έκπληξη, οι Future Of The Left, το συγκρότημα που ρίχνει το κατεστημένο του Αμερικάνικου πανκ.

Εισιτήρια (με ονομαστική τιμή 40 Ευρώ) θα αναζητήσετε στα TicketHouse, Public, Virgin Megastore (Τhe Mall), στα ταμεία του Θεάτρου Badminton. Η αγορά εισιτηρίων είναι εφικτή και online στο www.ticketnet.gr και στο www.ticketpro.gr. Σημειώνεται ότι στα ταμεία της Τεχνόπολις την ημέρα της εκδήλωσης τα εισιτήρια θα κοστίζουν 45 Ευρώ.