Τετάρτη 9 Σεπτεμβρίου 2009

Μακρυπούλια - Παπαλουκάς: εδώ υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος;

Έχουμε τον έρωτα με την πρώτη ματιά και τη σχέση με τη δεύτερη φορά. Στην τελευταία κατηγορία φαίνεται ότι ανήκουν η Ζέτα Μακρυπούλια και ο Θοδωρής Παπαλουκάς. Η πρώην του Αντώνη Ρέμου σύμφωνα με δημοσιεύματα, τον τελευταίο μήνα βγαίνει (για δεύτερη φορά) με τον διεθνή μπασκετμπολίστα. Αν και οι δυο τους προσπαθούν να αποφεύγουν τα κοσμικά μέρη, κρατώντας τη σχέση τους μυστική, τελικά δεν τα κατάφεραν, αφού πολλοί τους έχουν δει σε βραδινές εξόδους.

Κι όπως καταλαβαίνεις, τα νέα έκαναν αμέσως τον γύρο. Κάποιοι ένιωσαν έκπληξη για τη νέα love της πόλης κι άλλοι πάλι όχι, αφού ένα χρόνο πριν (μπορεί και λιγότερο) είχε ακουστεί ξανά ότι Μακρυπούλια και Παπαλουκάς έβγαιναν. Όμως, τότε το κονέ δεν είχε ευτυχή κατάληξη και έλαβε άδοξο τέλος. Στη συνέχεια, η πρώην του Ρεμου πρόλαβε να γίνει νυν και πρώην Χρήστου Χολίδη, ενώ ο Παπαλουκάς τα έφτιαξε με την «Μις Ελλάς 2003», Βασιλική Τσεκούρα.

Μάλιστα, οι δύο τελευταίοι στην αρχή τα πήγαιναν καλά, αλλά στη συνέχεια ήρθαν τα πρώτα προβλήματα και μια βαρεμάρα και από τις δύο πλευρές, με αποτέλεσμα να χωρίσουν. Δεν ξέρω αν η Ζέτα ξαναμπήκε στη ζωή του πριν ή μετά τον χωρισμό με την Τσεκούρα, όμως, σύμφωνα με δημοσιεύματα το ζευγάρι συναντήθηκε τυχαία σε στέκι στα νότια προάστια κι έδειξαν μεγάλη χαρά κι ενθουσιασμό για αυτή. Μάλιστα, κανόνισαν να βγουν για ποτό το ίδιο βράδυ και από τότε (μέσα Αυγούστου) είναι αχώριστοι.