Σάββατο 12 Σεπτεμβρίου 2009

Καράντη-Λιάνης: Επιλεκτικές εμφανίσεις

Σπανίως πλέον τους βλέπουμε κάπου δημόσια μαζί αλλά υπάρχει λόγος γι' αυτό. Η Κοραλία Καράντη και ο σύζυγός της Γιώργος Λιάνης, έχουν γίνει πλέον πολύ πιο επιλεκτικοί στις εμφανίσεις τους.

Η Κοραλία Καράντη και ο Γιώργος Λιάνης, μετά από ολιγοήμερες καλοκαιρινές διακοπές στην πανέμορφη Πάρο, έδωσαν το παρών στη συναυλία-αφιέρωμα στον Λευτέρη Παπαδόπουλο για τον μισό αιώνα καλλιτεχνικής δημιουργίας του στο ΟΑΚΑ. Αν και οι δημόσιες εμφανίσεις του ζεύγους μετά τον γάμο τους είναι σπάνιες, συνηθίζουν να εμφανίζονται σε μεγάλα πολιτιστικά events.

Η τελευταία δημόσια εμφάνισή τους ήταν στις αρχές του καλοκαιριού στο Ηρώδειο στη συναυλία του Θάνου Μικρούτσικου. Την περασμένη Δευτέρα βρέθηκαν στην συναυλία και τίμησαν τον δημιουργό Λευτέρη Παπαδόπουλο. Οι δυο τους έδειχναν χαλαροί και διασκέδασαν με τα τραγούδια των ερμηνευτών, οι περισσότεροι από τους οποίους είναι φίλοι τους. Γι' αυτό και αποχωρώντας από το ΟΑΚΑ αργά το βράδυ, έδειχναν και χορτασμένοι από μία υπέροχη βραδιά με αγαπημένα τους πρόσωπα.