Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2009

Janet Jackson: "Τα παιδιά του Michael είναι καλά"

Την πρώτη της συνέντευξη έδωσε η Janet Jackson μετά το θάνατο του αδελφού της, Michael μιλώντας για εκείνον αλλά και για τα παιδιά του. Παράλληλα, ακυρώθηκε η συναυλία που θα γινόταν στην Αυστρία για τη μνήμη του ποπ σταρ καθώς πολλοί καλλιτέχνες δήλωσαν πως δε θα μπορέσουν να παραβρεθούν.

Η τραγουδίστρια θα εμφανιστεί στην έναρξη των βραβείων του MTV ερμηνεύοντας κομμάτια του Michael Jackson ως φόρο τιμής. Για την ανιψιά της, Paris, μίλησε με τα καλύτερα λόγια: «Είμαι πολύ υπερήφανη για εκείνη. Πολλοί μου λένε πως έχει πολύ καλό λόγο αποδεικνύοντας πόσο καλός ήταν ο πατέρας της. Είναι γλυκύτατη και πανέξυπνη».

Παράλληλα, η Janet είπε πως τα παιδιά είναι καλά, παρέα με τα ξαδέρφια τους και κατά την άποψή της η αγάπη που λαμβάνουν θα τα βοηθήσει να προχωρήσουν μπροστά στη ζωή τους.

Όσον αφορά τον αδελφό της, η Janet θυμάται πως του άρεσε να γελά. «Την τελευταία φορά που βρεθήκαμε με τον Michael γελάσαμε τόσο που δακρύσαμε. Κάποιες φορές το χιούμορ του ήταν γλυκανάλατο, κάποιες άλλες ψυχρό. Λάτρευε το Τρίο Στούτζες και τον Eddie Murphy», τόνισε η Janet.

Ακυρώθηκε συναυλία «μνήμης» στην Αυστρία

Δε θα πραγματοποιηθεί τελικά η συναυλία για τη μνήμη του Michael Jackson στην Αυστρία αφού πολλοί καλλιτέχνες δήλωσαν πως δε θα είναι διαθέσιμοι για εκείνη τη μέρα.

Το event είχε οριστεί για τις 26 Σεπτεμβρίου από τον αδελφό του ποπ σταρ, Jermaine αλλά σύμφωνα με την τελευταία εξέλιξη θα γίνει στο Λονδίνο το 2010.